6.1.2019

EATFinland Helsinki 2019



Kaksitoista Helsingin huippuravintolaa kutsuu maistelemaan herkkujaan. Näyttämällä EATFinland Helsinki 2019 -kirjaa saa yhden pääruuan ilmaiseksi jokaisessa EATFinland-ravintolassa aterialla, kun vähintään kaksi henkilöä tilaa pääruuan. Mukana olevia ravintoloita ovat: BISTRO O MAT, FABRIK, FISKEN PÅ DISKEN, GASTRO CAFE KALLIO, GROTESK, JURA, KUNGFU KITCHEN, NATURA, NOKKA, RIVOLI, ROSTER ja WERNER.

Kirjan hinta on 38 euroa. Painos on rajattu, omani sisäkannessa olevan tekstin perusteella päättelen viileän poirotmaisesti painoksen olevan 4000 kappaletta. Kannattaa hommata opus nopeasti, sillä todellinen kulinaristi ei valuta kuolaansa turhan pitkään.



Possukeittiö teki pikaisen pyörähdyksen Rivoliin ja simpukkatuskissaan tilasi kaksi annosta merimiehen simpukoita eli moules mariniere. Mukaan kuuluivat myös ranskikset ja majoneesit. Todella reilu satsi, mahtavat maut ja ihan järjettömän hyvä liemi. Todellakin, pointsit keittiöön! 



Ranskasta vaikutteensa ottava Rivoli on legendaarisen Ragni Rissasen luomus. Rissanen toimi uudisraivaajana 60-luvun alussa tuodessaan tarjolle hummereita, ostereita, mustekaloja ja simpukoita. Myös Helsingin ensimmäinen pizzeria (1970) on Rissasen käsialaa, konsepti tunnetaan nykyään nimellä Rivoletto.  

Rivoli sijaitsee osoitteessa Albertinkatu 38. Jos et kuitenkaan jaksa sinne asti lähteä, Polkkapossu opastaa sinua mano o mano ilman taistelua valmistamaan hemmetin herkullisen simpukkaruuan



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti