4.10.2018

Hurmaavia kahvihetkiä – Slurp-alennuskoodi Polkkapossun lukijoille


Haluaisitko saada kahvin suoraan pienpaahtimolta postiluukkuusi? Haluaisitko tukea kestävää kahvintuotantoa? Haluaisitko kerrankin onnistua koskettamaan kielelläsi kyynärpäätäsi, kielesi roikkumistahan ei voi tämän jälkeen estää? Haluaisitko määritellä itse omat makumieltyksesi ja tilata vain sellaisia kahveja, joita ihan tosissasi itse haluat? Haluaisitko myös itse määritellä tulevan kahvipakettisi koon ja toimitusvälin? 

Jos vastasit edes yhteen näistä KYLLÄ, tilaa Slurpilta kahvit suoraan kotiosoitteeseesi. Slurp toimittaa useita pienpaahtimokahveja vähintäänkin kohtuullisella hinnalla ja luotettavalla toimitusaikataululla suoraan kotiisi. 




Alennuskoodi Polkkapossun lukijoille

Polkkapossun lukijana saat 5€:n alennuksen ensimmäisestä kahvielämyksestäsi. Laskeudu sivulle https://slurp.coffee/polkkapossu, kirjoita tarvittavaan kohtaan koodi polkkapossu, niin alennus on sinun. 

Olen itse ollut Slurp-fani jo vajaan vuoden. Hyvä suoritus siihen nähden, että vasta nyt olen alkanut juomaan kahvia. Ja paljon.


Homma lähti minulla näin käsistä: menin Slurpin nettisivuille ja ensimmäiseksi valitsin, millaisesta kahvista pidän, vaihtoehtoina tumma tai vaalea tai vuorotellen. Seuraavaksi kysyttiin, miten valmistan kahvini: suodatinkeitin, pressopannu, mokkapannu vai espresso. Muitakin valmistustapoja oli saatavilla. Sitten valitaan, halutaanko kahvi papuina vai jauhettuna ja kuinka paljon kahvia kuluu. Helppoa kuin kissavideon kuvaaminen!

Mitä on tarjolla? 

Tilattavana on tällä hetkellä reilu sata juomaa ja niissä on erilaisia sävyjä. Makuprofiilissa on sitruksista ja kevyttä, hedelmäistä ja makeaa, suklaista ja pähkinäistä sekä voimakasta ja maanläheistä. Paahtoaste vaihtelee vaaleapaahtoisesta tummapaahtoisen kautta ranskalaiseen paahtoon. Tyyppit ovat single estate, single origin, espresso, blend ja kofeiiniton. Paahtimoita on mukana toistakymmentä.


Kirjoitus on tehty yhteistyössä Slurpin kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti