14.5.2015

Korvasieni-nokkosraviolit ja sitruunainen valkosipuli-voisula

En ala tässä reseptissä käymään yksityiskohtaisesti läpi pastataikinan tai raviolien valmistamista. Niitä voi googletella tai vaikkapa katsoa täältä oppia. Korvasienten tai nokkosten käsittelystäkään ei sen enempää, niistäkin on tupa täynnä tarinaa. Tämä ohje on siis lähinnä suuntaa antava. Ja inspiraatiota. Ja ideoita. Raviolien täyte ja kastike toki tarjotaan.


Korvasieni-nokkosraviolit

Täyte:

käsiteltyjä korvasieniä
paistettua nokkosta
hienoksi hakattua punasipulia
ricottaa
timjamia
suolaa
mustapippuria

Sekoita keskenään ja mausta sopivaksi timjamilla, suolalla ja pippurilla. Täytä ravioleiksi ja keitä perusohjeistuksen mukaan.

Valmista sitruunainen valkosipuli-voisula.

iso köntti voita
pilkottua valkosipulia
sitruunamehua
fariinisokeria

Heitä kasariin voi ja anna sulaa. Lisää pilkotut valkosipulit, älä anna saada väriä. Purista sekaan varovainen määrä sitruunamehua ja lisää yhtä varovainen määrä fariinisokeria. Valmis.

Raviolit lautaselle, kastike päälle, parmesaanilastuja höyläykseen.


1 kommentti: