28.5.2013

Vuohenjuustotoast - Warm Ziegenkäse Toast

Jo pelkkä tämän annoksen ajatteleminen saa kuolasuoneni sykkimään ja alan etsiä aurinkoista seuramatkaa Severomorskiin tai muuhun Kuolan niemimaan herkuttelukeskukseen. Ehdoton INNOKKINI on vuohenjuustotoast, jonka suosio kestää vuodesta toiseen. Jos vertasin sitä juuri Tauskiin, tein sen täysin tietämättäni. Joka tapauksessa tästä ei voi olla pitämättä. Siis minä en voi olla pitämättä, muilla nyt niin väliä ole.

Ohjeessa mainitaan kaasupoltin, se ei suinkaan ole välttämätön. Ei sitä nytkään ollut mukana.  Pikapörähdys Chlas Ohlsonilla helpottaa kuitenkin elämää niin hyvässä kuin pahassa, eikä mutrista jo valmiiksi kaluttua kukkaroa kuin parilla kympillä. Tohotin seuralaisena myös creme bruleiden viimesilauttaminen kokee huomattavan helpotuksen.


Kiitos Maskun viherpeukalo-Rostedtille kuvasta.


Vuohenjuustotoast (4 alkuruoka-annosta)

hyvää salaattia
1 chili
1 kypsä päärynä
½ paprika
3 rkl pestoa
1 rkl oliiviöljyä
4 viipaletta paahtoleipää
juoksevaa hunajaa
pätkä leveää vuohenjuustokiekkoa

Pese salaatti ja revi pari oksaa neljälle lautaselle. Pilko chili, päärynä ja paprika pieniksi kuutioiksi. Ripottele kuutiot salaatin päälle ja ympärille. Sekoita pesto ja oliiviöljy ja jaa annoksiin. Paahda paahtoleivät rapeiksi ja puolita siten, että saat niistä kahdeksan kolmiota. Aseta yksi siivu jokaiselle lautaselle valmiiksi salaatin päälle. Voit poistaa leivistä reunat, jos haluat sivistyneemmän. Leikkaa vuohi neljään osaan. Jos sinulla on kaasupoltin, käristä sillä kevyesti juuston reunat ja yläpuolten leikkauspinnat. Laita vuohikiekot leivinpaperin päälle ja kuumenna uunissa hetki siten, että keskustasta tulee löysää, mutta kiekko pysyy vielä hyvin kasassa. Varo ylikuumentamasta, tässä ei mene montaa minuuttia. Siirrä kiekot lastalla yksitellen leipäkolmioiden päälle ja aseta jäljellä olevat leivät hatuiksi. Runttaa leiville vielä aimoinen töräys juoksevaa hunajaa.


Warm Ziegenkäse Toast

guten Salat 
1 chili 
1 reife Birne 
½ rote Paprika 
3 Esslöffel Pesto 
1 Esslöffel Olivenöl 
4 Toastscheiben 
flüssiger Honig 
breites Stück Ziegenkäse Puck

Den Salat waschen und reißen ein paar Zweige von vier auf einem Teller. Hacken Sie die Pfeffer, Birne und Paprika in kleine Würfel schneiden. Streuen Sie die Würfel über den Salat und Umgebung. Mischen Sie das Pesto und Olivenöl, und teilen Mahlzeiten. Toast Toast knusprig und halbieren in einer solchen Weise, dass Sie die acht Dreiecke bekommen. Legen Sie ein Stück auf jeder Platte bereit für den Salat. Sie können entfernen Sie die Kanten des Brotes, wenn Sie mehr zivilisierten wollen. Geschnitten Ziege in vier Teile. Wenn Sie über einen Gasbrenner, braten Sie es leicht mit Käse Kopf Schneidkanten und Oberflächen. Setzen Sie die Ziegen Discs Backpapier auf dem Ofen und Wärme für einen Moment, so dass das Zentrum zu lockern, aber Disc ist immer noch groß. Hüten Sie sich vor Überhitzung, führt dies nicht zu viele Minuten gehen. Bewegen Sie die Scheiben nacheinander in den letzten Brot Dreiecke und legen die restlichen Brot als Kopfbedeckung. Ram dein Brot noch gesund für Kompression flüssiger Honig.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti