25.5.2008

(_,_) stä


Huh, palasin juuri Belgradista euroviisuista. Mukava ilta yhdistettynä yltiöpäiseen mölkkyilyyn. Harmillista kyllä Bosnia-Hertze ei voittanut. Ja onneksi ei myöskään Suomi. Vaikka hevistä pidänkin. Voittaja Venäjä oli ihan (_,_)stä: on kai aivan sama, vaikka laulaisivat puhelinluetteloita, aina kuitenkin pärjäävät. Sen verran otan krediittiä, että voitin kymmenen porukassa vedonlyönnin. Viiden parhaan joukosta heitin neljä oikein, kolme oikeilla paikoilla. Norjaa en osannut arvata. Jumbonkin viskasin oikein eli britit, tosin jaetulla oli pari muutakin maata. No ihan paskoja ne olikin.

Venäjän voiton kunniaksi lötkäytin ruisleivälleni smetanaa. Sana tulee venäjänkielen verbistä smetat, joka tarkoitti jotain kokoon kaapimista. Vuolukerma, kerma vuoltu maidon päältä. En muistanutkaan enää, kuinka tuskainen kieli venäjä on. Menin kikkailemaan töissä venäläisen pariskunnan kanssa tiedustellen, mikäs on mielessä. Suomalaismiehelle en noin viitsisikään virkkoa. Tajusin heti kysyttyäni, että taitaa olla jo tovi, kun opiskelin venäjää. Kieli vaihtui nopeasti englanniksi.


Katkaraputahna

kourallinen katkarapuja pilkottuna
1 prk smetanaa (tai puolet ranskankermaa)
1 rkl chilimajoneesia
ruohosipulia pilkottuna
sitruunamehua
sokeria
tilliä hakattuna
suolaa ja pippuria

ruisnappeja

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja anna levätä hetki kylmässä. Syö ruisleivän päällä.

7 kommenttia:

 1. Oliks se B-H:n biisi se kamala lässyttäen laulettu sirkusesitys? Yhhyh. Israel, se oli mun suosikki. Kävi luihin ja ytimiin.

  Venäjän voiton siedän Jevgenin vuoksi, vähän hinguttaisi lähteä vuoden päästä Moskovaan. :-) Biisi oli kamala, kuten suurin osa muistakin. Tanskan hyväntuulisuudesta pidin.

  VastaaPoista
 2. Jep ,Israel oli ihan ok myös. Bosnia-Hertzeä on turha mollata. Paras kappale.

  Epäilenpä, että sun pitäis jäävätä ittes Tanskasta :D

  VastaaPoista
 3. Tänä vuonna viisut jäivät valvomatta, sillä eilen piti käydä kokemassa Aarne Tenkasta ja Tempuntekijöitä :-)

  Oliko se Irlannin kalkkuna oikeesti niin karsea kuin mitä kaduilla kuiskitaan?

  VastaaPoista
 4. Hih, minäkin tykkäsin Bosnia-H:sta. Ja Kroatiasta ja Ranskasta ja Espanjastakin. Latvia oli musta huonoin ja sit oli Venäjä. Vähän itsekin olen ihmetellyt, miten Venäjä on joka vuosi n. kolmen parhaan joukossa. Kai niillä sit on niin paljon kavereita: monta naapurimaata, ja lisäksi kaikki baltit ja slaavit antaa aina Venäjälle huippupisteet.

  VastaaPoista
 5. Ei pelkkä kappale riitä, kyllä presentaationkin pitäis olla kohdillaan, ainakin laulun. Muuten ihan tarttuva ja kivat crash-taustat, mutta se lässytys. Ei auta itku viisumarkkinoilla.

  Hämmentäviä kappaleita oli taas, aina sitä yllättyy ihmisten musiikkimausta :-D

  VastaaPoista
 6. Väläri, alat pelottaa hiljalleen. Aarne Tenkasta kysymysmerkki. Heh, no on se itsekin tullut nähtyä. Once in a lifetime ikspiöriäns. Kalkkuna = karsee.

  Matleena, hei olet ystävä minun makuuni. Kaikki B-H:n tykkääjät yhtykää!

  Muulari, no oot säkin ystävä makuuni :D vaikka ootkin tässä asiassa ihan väärässä. Mutta saat olla nyt tän kerran ihan luvalla (epä)oikeassa.

  Mutta jos ihan totta puhutaan, niin kyllä oli tupa täpösen täynnä ihan hirveetä musiikkischaissea. Vaan kerrankos sitä vuodessa, kun on hauskaa.

  VastaaPoista
 7. No näköjään tämä "voittaja"vipeltäjä on tänään Hesan Stokkalla esiintymässä. Että sinne vaan jonottamaan. Uransa huipulla?........... :)

  VastaaPoista