17.12.2007
Tötterön tuliaistötteröt
Possukeittiössä tehtiin tänään joulukarkkeja. Ohjeen inspiraatio on haettu Iltalehdestä Sanna Miettusen keittiöstä. Alkuperäisen ohjeen sokerimäärää lisättiin rutkasti ja suolapähkinät vaihdettiin saksanpähkinöihin. Tässä siis kevyesti tuunattu versio.
Maapähkinänamuset
100 g voita
200 g maustamatonta tuorejuustoa
1 dl maapähkinälevitettä
1 3/4 dl tomusokeria
2 tl vanilliinisokeria
saksanpähkinöitä
Sekoita pehmennyt voi, tuorejuusto ja maapähkinälevite kuohkeaksi vatkaimella. Lisää tomusokeri ja vanilliinisokeri ja sekoita taas. Laita massa pursotinpussiin ja pursota karkkivuokiin. Paina kunkin pintaa puolikas saksanpähkinä. Anna kovettua jääkaapissa.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Uuh. Noissa on rasvaa :-)
VastaaPoistaNämä ne vasta henrysaaria ovatkin :-) Onko tuo maapähkinälevite = maapähkinävoi?
VastaaPoistaIhanaa kun sulla on tuossa musalootassa Housemartinseja *muistelee nuoruuttaan ja huokaa*
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
VastaaPoistaRinsu & VP: Henrysaaria ovat kyllä siis rasvaisia :D
VastaaPoistaMaapähkinälevite on ihan maapähkinälevitettä. Stokkalta mukaaan napattua.
Oikeestaan toi on muuten Beautiful South, mutta samoja heebojahan siellä taitaa olla kuin Housmartinsissa. Mieletön ääni laulajalla. Pahus vaan, kun ei saanut laitettua tohon boksiin kun pelkän kappaleen nimen, eikä sitäkään kokonaan kaikkiin. Huh, olipa vaikea widget.
Mä olen NIIN keski-ikäistymässä, kun menee bändien nimetkin jo sekaisin... tai sit se johtuu siitä, että tykkäsin Housemartinseista enämpi kuin BS:sta. People Who Grinned Themselves To Death on huippubiisi :-)
VastaaPoista