29.8.2007

Scotty ich kan moondance in Hamptons

Tänään syödään tuplana alkuruokaa. Joskus se onkin hauskaa ja voi passata koko turhan ja tylsän pääruoan. Polkkapossu proudly presents: The Music and The Salsa.

Eli taas kappaleita, joita Jukeboxini soitti kirjoittaessani alla olevaa tekstiä.

Matt "Lustra" Damon, Scotty doesn't know
Mama Numa, Ou jees ich kan boogie
Van Morrison, Moondance
Josh Rouse, Winter in the Hamptons


Salsassa yhtenä pääraaka-aineena on yleensä korianteri. Seuraavassa salsassa se on korvattu persiljalla, sillä tiesin, että osalle porukasta ei korianteri yksinkertaisesti tipu. Maistuu kuulemma liikaa saippuaveden ja luteen vieraileman vadelman sekoitukselta. Seeeelllvä.

Päärynä-paprikasalsaa ja grillattua
vuohenjuustoa hunajakastikkeella
(6 alkuruoka-annosta)2 paprikaa (keltainen ja punainen)
2 chiliä
1 pieni prk säilykepäärynöitä
muutama pätkä valkosipuliruohoa
pieni kourallinen persiljaa
1/4 sitruunan mehu
rouhaus pippuria
himppu suolaa

vuohenjuustoa (12 pientä kiekkoa)
juoksevaa hunajaa

Poista chilistä siemenet ja leikkaa chili, paprika ja päärynät pieniksi kuutioiksi. Hienonna kevyesti valkosipuliruoho ja persilja. Purista joukkoon sitruunan mehu, pyöräytä myllystä pippuria ja sirota himpun verran suolaa.

Paista uunissa tai grillissä hetki vuohenjuustokiekkoja siten, että ne hiukan löystyvät, mutta eivät vielä leviä. Uunissa ehkä noin pari minuuttia.

Kokoa lautaselle ensin salsa, sitten pari pikku kiekkoa vuohenjuustoa ja kaada päälle vielä loraus juoksevaa hunajaa. Sitä ei saa missään tapauksessa jättää pois.

3 kommenttia:

  1. The squire http://www.jouqoech.info/?search=dos+6 had also in the early days beaten the deacon in the race for a certain pretty girl he dreamed about.. When James Lane Allen's novel, The Reign of Law , came out (1900), a little quatrain http://www.jouqoech.info/?search=souvenirs by Lampton that appeared in The Bookman (September, 1900) swept like wildfire across the country, and was read by a hundred times as many people as the book itself: The Reign of Law? Well, Allen, you're lucky; It's the first time it ever Rained law in Kentucky! The reader need not be reminded that at that period Kentucky family feuds were well to the fore...

    VastaaPoista
  2. Ainiin, testailin salsaa pienin muunnoksin ja korianteriversiona, eipä olisi tullut itse kokeiltua samanlaista yhdistelmää. Mutta hyvää kyllä oli =)

    VastaaPoista