5.9.2006

Helppo iltahaukkaus

Kalkkunarullia ja uppomunaa

mozzarellaa
kalkkunaleikkelettä
basilikaa
kananmuna
suolaa
pippuria
tomaattia


Leikkaa mozzarella siivuiksi. Kääri kalkkunaleikkeleen sisälle siivu mozzarellaa, lehti basilikaa, suolaa ja pippuria. Uuniin 200 asteeseen vajaaksi kymmeneksi minuutiksi. Sillä aikaa valmista uppomuna. Kokoa lautaselle kalkkunarullat alle ja uppomuna päälle. Kun ensi kerran kosket uppomunaan, se valuu ihanaksi kastikkeeksi rullien päälle. Ota lautaselle myös muutama lohko tomaattia ja vielä muutama lehti basilikaa.

3 kommenttia:

  1. Uppomunan kanssa oli ongelmia. Valkuainen levisi ympäriinsä, eikä kietoutunut keltuaisen ympärille. Muuten kyllä mukava nopea juttu. Vaikka mulla ei ollut mozzarella, laitoin täytteeksi homejuustoa.

    VastaaPoista