Mielestäni lasagne ei ole millään mittapuulla isotöinen juttu. Silti aina välillä ajaudun keskusteluun, jossa joku moukka minulle tällaista huuteleekin. Koska olen tänään(kin) todella armollisella tuulella, jaan teille kaikille pienen helpotuksen, jolla laiskimmatkin jaksavat hyvin lassensa valmistaa.
Isotöisimmät jututhan lasagnessa ovat valkokastikkeen (juustokastikkeen)
tekeminen ja kastikekattilan peseminen. No tällä kikalla säästyt molemmilta. Unohda
koko valkokastike ja korvaa se Valion Ruoka & Dippi Koskenlaskija
cheddar -juustokastikkeella. Jonka kirjoitusasu on vähintäänkin epäilyttävä Valion omilla sivuilla. Voit sekoittaa juustokastikkeen suoraan tomaattikastikkeen sekaan.
Joskus saattaa leikatakin, mutta sillä ei ole lassessa oikeastaan
mitään merkitystä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti