Salaattiwrapit, broilerin rintafileetä ja punajuurihummusta
1 jäävuorisalaattikerä
erivärisiä papuja (salko-/tarhapapuja)
broilerin rintafilee
punajuurihummusta
jugurttikastiketta
lehtipersiljaa
Leikkaa salaatista kanta pois ja revi varovaisesti isoiksi yksittäisiksi lehdiksi. Keitä pavut suolavedessä, paista roiskufilee kypsäksi ja mausta haluamallasi tavalla. Valmista punajuurihummus ja jugukastike. Täytä salaatinlehdet wrapeiksi ja viimeistele lehtipersiljalla.
Punajuurihummus
Anu in disguise |
1 tölkki kikherneitä (n. 350g)
2 keitettyä punajuurta
1 valkosipulinkynsi
½ - 1 tl juustokuminaa
1 rkl tahinia (tai maapähkinävoita)
1 rkl sitruunamehua
1½ rkl oliiviöljyä
suolaa
mustapippuria
Vedä tasaiseksi sauvalla tai muulla masiinalla. Lisää öljyn määrää, jos haluat juoksevamman koostumuksen.
Jugurttikastike
kreikkalaista jugurttia
juoksevaa hunajaa
limen mehua
sokeria
suolaa
pippuria
kurkumaa
(tuoretta korianteria silputtuna)
mitä vaan mausteita, joita mieli tekee
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti