Oliivitahna
15 vihreää manteleilla täytettyä oliivia
1 tl kapriksia
1 tl tomaattipyreetä
2 tl balsamiviinietikkaa
1 rkl parmesanjuustoa
mustapippuria
5 lehteä basilikaa
2 rkl persiljaa
1 dl oliiviöljyä
Sekoita monitoimikoneessa tai sauvasekoittimella kaikki aineet paitsi oliiviöljy. Kaada sitten oliiviöljy sekaan hiljalleen koneen vielä käydessä. Tahna toimii mm. patongin ja grillatun lihan kanssa. Menee hyvin myös pastakastikkeena ja kanarullien täytteenä.
Viimeksi vetäisin tätä lasinuudeleiden, keitetyn parsan ja sweetchili-kastikkeen kanssa.
Tämä tahna kuulostaa siltä että taisi kiilata kertaheitolla perusruokavaliooni, taidanpa korvata sillä perunan ;)
VastaaPoistaAAH, oliivitahnaa...
Nomen est omen!
VastaaPoista