8.3.2022

SYÖ!-viikot täyttää 25 vuotta – tsekkaa Turun paikat

Tämän vuoden ensimmäisiä SYÖ!-viikkoja vietetään 11.–24.3.2022. Mukana olevat ravintolat voivat halutessaan lisätä mukaan erillisen juhlatarjouksen, jonka sisällön ja hinnan päättävät ravintolat itse. Luvassa on siis herkullisia extratarjouksia kaikille SYÖ!-faneille! 

- Halusimme tuoda juhla-annoksen tämän vuoden kampanjoihin lisäämään railakasta SYÖ!-meininkiä ja tarjoamaan asiakkaille vielä enemmän syitä lähteä tutustumaan uusiin ravintoloihin, kampanjapäällikkö Late Fenander kertoo. 

- Juhlatarjouksen ansiosta myös ravintolat saavat mahdollisuuden esitellä tarjontaansa monipuolisemmin kampanjan puitteissa.

Kurkkaa Turun paikat. Paljon on hampurilaista ja pitsaa tarjolla, on toki muutakin. 

Välipalaksi Santa Marialla maustettua mainiota tangoilua. 


SYÖ!-viikkojen huikea kasvutarina

Pyöreä kolikko, kymmenen euron hinta ja iloista SYÖ!-tunnelmaa useamman kerran vuodessa. Vaikka moni tunnistaa SYÖ!-viikot hyvin edellisestä kuvauksesta, suosittu ravintolatapahtuma ei ole suinkaan aina toiminut tällä konseptilla. 

Kaikkien aikojen ensimmäisillä SYÖ!-viikoilla oli mukana 36 helsinkiläisravintolaa aina klassikkoravintoloista yökerhoihin. Mukana olivat muun muassa klassikkoravintolat Lehtovaara, Kosmos ja Elite sekä yökerhoinakin tunnetut Planet Hollywood ja Zetor.

25 vuodessa osallistujamäärä on moninkertaistunut ja kampanja levinnyt myös Helsingin ulkopuolelle. Tällä hetkellä SYÖ!-viikolle osallistuu keskimäärin sata ravintolaa, jotka tuovat tarjolle yhdestä kolmeen maukasta kympin annosta.

SYÖ!-viikot pähkinänkuoressa:

SYÖ!-viikot on Cityn legendaarinen kampanja, jossa ravintolat tarjoavat annoksia 10 eurolla Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Keravalla, Turussa, Tampereella ja Lahdessa. Kampanjaa on järjestetty 25 vuotta, ja se kasvaa uusilla ravintoloilla joka vuosi. Myös samat ravintolat lähtevät mukaan kampanjaan yhä uudestaan ja uudestaan.



  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti