Savutofupasta
350 g spagettia
300 g jalotofua (kylmäsavu)
oliiviöljyä
1 pieni keltasipuli
2 valkosipulinkynttä
2 dl kaurakermaa
suolaa
pippuria
reilusti parmesaania
tuoreita yrttejä (esim. basilika, timjami)
Keitä spagu ohjeen mukaan.
Kuivaa tofu talouspaperilla, pilko kuutioiksi ja paista väri pintoihin kuumalla pannulla öljyssä. Ota pannulta pois, lisää öljyä, lisää sipuli ja freesaa hetki. Lisää valkosipuli ja hetken päästä kaurakerma. Heitä mukaan tofut, anna muhia hetki. Mausta suolalla ja pippurilla. Kaada spagettien päälle ja kauho sekaan parmesaani. Yrttejä saa laittaa runsaasti.
Jälkkärilautaselle vielä kesäiltojen taikaa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti