5.6.2019

Turun ja Paimion koululaisille tarjolla kotiruokalounasta kesäloman ajan

Arkea tarjoaa jo perinteiseen tapaan turkulaisille ja paimiolaisille peruskoululaisille mahdollisuuden ostaa koululounasta vastaavan kotiruokalounaan kesälomankin ajan.
Kouluikäisten lasten ruokailu saattaa tuottaa perheille päänvaivaa koulujen kesälomien aikana. Vanhempien j Arkea on kesästä 2015 alkaen tarjonnut peruskoululaisille mahdollisuuden syödä kouluruokaa vastaavan lounaan myös kesäaikana. Tänä vuonna Turussa on jo kolme eri ravintolaa, joissa peruskoululaiset voivat ruokailla kesälomalla: Ruusukortteli, Petrelius ja Lehmusvalkama. Lisäksi paimiolaiset peruskoululaiset voivat nauttia kesälomalounaasta Paimion PaltanPadassa.
Koululaiset voivat ostaa ravitsemuksellisesti koululounasta vastaavan aterian maanantaista 3.6.2019 alkaen Arkean ravintoloista seuraavasti:
Kuva: Pixabay / Hans Braxmeier

Turku, Ruusukortteli: Lounas on tarjolla Ruusukorttelin hyvinvointikeskuksessa (Puistokatu 11) klo 11–12.45. Ruokasalissa on tarjolla päivittäin kolme eri ateriavaihtoehtoa, joista yksi on kasvisruoka. Ateriaan sisältyy pääruoan lisäksi salaatti, ruokajuoma ja leipä. Hinta 3,50 €.
Turku, Petrelius: Lounas on tarjolla Ravintola Petreliuksessa (Peltolantie 3) klo 10.30–12.30. Ruokasalissa on tarjolla päivittäin kolme eri ateriavaihtoehtoa, joista yksi on kasvisruoka. Ateriaan sisältyy pääruoan lisäksi salaatti, ruokajuoma ja leipä. Hinta 3,50 €.
Turku, Lehmusvalkama: Lounas on tarjolla Lehmusvalkaman hyvinvointikeskuksessa (Karviaiskatu 7) klo 11–13.00. Ruokasalissa on tarjolla päivittäin kaksi eri ateriavaihtoehtoa. Ateriaan sisältyy pääruoan lisäksi salaatti, ruokajuoma ja leipä. Hinta 3,50 €.
Paimio, PaltanPata: Lounas on tarjolla PaltanPadan ruokasalissa (Paltantie 4) arkisin klo 11–13. Ateriaan sisältyy pääruoan lisäksi salaatti, ruokajuoma ja leipä. Hinta 4,00 €.

Lisätiedot: palvelujohtaja Sanna Malaska, 040 359 3297

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti