25.4.2018

Aperitivo-perjantai Gustavossa

Leppoisa tunnelma, iloisia ääniä, pientä purtavaa, rentoja aperitiiveja.



Possukeittiö jalkautui Gustavoon ihmettelemään sitä, mistä kaupungilla puhutaan. Olen jo oppinut, että Paimion Bourdainilla, keittiömestari Markuksella, on hyviä ideoita. Aperitivo-perjantai on ehdottomasti hyvä idea. Tapahtuma järjestään joka perjantai kesäkuun 15. päivään asti klo 16-18.

Gustavo itse mainostaa näin:

• pikkupurtavaa maksutta
• aperitivo-juomia ja talon franchiacortaa aperitivo-hintaan
• ‎pintxoja listalta ja listan takaa
• ‎letkeää musiikkia toisinaan livenäkin

Kaikki päti ja enemmänkin. Tällaista me tilattiin.

2 * franchiacorta
2 * bataattiranskalaiset sitruuna-aiolilla
1 * gambas pilpil
1 * korvasieni-parsapizza puolitettuna
2 * valkosuklaapannacotta ja mantelia



Tähän tulee päälle vielä käsittämättömän maistuvaa leipää ja ruskistettua voita. Ja lisänä oli nuo ilmaiset pikkupurtavat.

Jos jollekin on epäselvää, mitä franchiacorta on, olen harmissani puolestasi. Kyseessä on italialainen kuohuva viini, nimisuojattu kuten vaikka samppanja ja cava. Tutustu häneenkin Gustavossa! Ja pintxot on portugalilainen vastine tapaksille. Tai jotain sen suuntaista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti