Kun lämpö lisääntyy, niin olut vaalenee. Tämä Ayinger on yksi Saksan suosituimmista oluista, ei suotta.
Samea, vaaleankeltainen. Pitsimäinen ja runsas vaahto. Banaanista vehnäisyyttä ja mansikkaisuutta. Sopiva ripaus sitrusta ja kielenkärjessä kepeää mausteisuutta. Tyylipuhdas, sopivasti kirpeä, kuitenkin pehmeä.
Kaataminen: Kaada olutlasi hitaasti puolilleen. Pyöräytä, jotta pohjan hiivasakka lähtee liikenteeseen ja kaada täyteen.
Katkeroaineet: 9,2 EBU
Kantavierre: 11,8 º
Juuston kyydissä: Mozzarella, Burrata, Feta, Brillat-Savarin, Munster, Halloumi
Ruuan kanssa: Kevyiden ruokien rakastaja, mainio myös salaatinkastikkeessa. Tee fetasalaatille kastike sekoittamalla oliiviöljyä, vehnäolutta, hunajaa, sitruunamehua, valkosipulia ja suolaa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti