4.3.2018

Leffaillalliselle naistenpäivänä 8.3.Leffapäivänä 8.3. turkulaisia hemmotellaan taas ilmaisilla elokuvanäytöksillä. Turun Scandicin Bistro Julienne vie hemmottelun astetta pidemmälle: näytöksen yhteyteen on kehitetty viiden ruokalajin illallinen, joka tällä kertaa vedetään ranskalaisella teemalla.  

Tämän onnen ohi et halua nukkua, leffaillallinen on harvinaista hupia Turussa. Olen osallistunut itse muutaman kerran ja aina hykerrellyt himppasen haltioituneena onnen ja euforian rajamailla. Ei ole ilmaisia lounaita, ei edes illallisia, mutta kun viiden ruokalajin herkuttelu leffan kyljessä maksaa 30€, ei voi, tai ei ainakaan pidä, valittaa. Ja kun tiedän sen innostuksen ja taidon määrän, mitä Bistro Juliennen keittiössä on, suosittelen tapahtumaa suurella saparolla. Ruuan yhteyteen on saatavana myös juomapaketti. Erityisruokavaliot on perinteisesti huomioitu, mikäli olet ilmoittanut etukäteen.

Käyhän kurkkaamassa kirjoitustani eräästä leffaillallisesta, jossa teemana oli suklaa. Inpiroidu ja ilmoittaudu. Ja kyllä, myös Polkkapossu on jälleen paikalla, joten jo pelkästään viehättävän seuranikin takia kannattaa lähteä liikkeelle.

Jos et jostain käsittämättömästä syystä vielä vakuuttunut, huomaa, että 8.3. on naistenpäivä! Olisiko aikas mukava tapa juhlistaa tätä tärkeää päivää?! Olisi. Pöydän voit varata tästä linkistä muista laittaa kommenttikenttään tieto mahdollisista ruokarajoitteista ja halukkuudesta viinipakettiin.


Menu:

Bouillabaisse et sauce rouille
Bouillabaisse & rouille
Henri Gaillard Côtes de Provence Rosé

Confit de canard
Ankka confit
Louis Jadot Les Petites Pierres Pinot Noir

Boeuf Wellington et haricots verts
Beef Wellington, vihreitä papuja
Wine Gallery Suomi Finland 100 Bordeaux Rouge

Une sélection de fromages français et figues
Valikoima ranskalaisia juustoja ja viikunahilloa
Wine Gallery Suomi Finland 100 Bordeaux Rouge

Crepe Suzette flambeé
Liekitetty crepes suzette

Calvet Reserve Du Ciron Sauternes


Elokuva: Julie & Julia (2009)
Paikka: Scandic Julia, Å Sali
Aika: 8.3.2018 klo 18.30
Hinta: Illallinen 30€  (+ Viinipaketti 25€)
Mukaan: Vain pöytävarauksella https://www.tableonline.fi/ravintola/bistro-julienne#

Niin. Ja jos et halua osallistua illalliselle, järjestetään Scandic Julian aulassa leffan ilmaisnäytös klo 16, talo tarjoaa popcornit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti