26.9.2017

Tuorepuuro

Puuro on mukavaa vaihtelua aamupalalla leivän sijaan. Eikä puuron tarvi olla aina ihan peinteistäkään, myös tällainen ns. raakapuuro on aika hieno juttu. Olennainen osa tässä tuorepuurossa on, mitä siihen laittaa päälle. Meillä suosikkeja ovat banaaani, mansikka, vadelma, mustikka, mustaherukka ja lähes aina hunaja tai jokin hunajatuote. Kuvassa raita varsinaissuomalaista sitruunaista hunajaa.


Tuorepuuron perusohje


1 rkl chian siemeniä
2 rkl kaurahiutaleita
2 tl mustikkaista spelttikuitulisää
1,75 dl manteli- tai kaurajuomaa
Tee valmiiksi edellisiltana. Sekoita kunnolla. Puuro turpoaa kiinteämmäksi, mitä kauemmin se lepää jääkaapissa. Ja marjojaja + hunjajaa sitten seuraksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti