Eilen metsästämässä villivihanneksia. Tulos oikein hyvä ja varsinkin herkullinen.
Nokkos-vuohenputkicannelonit (nokkosen ja vuohenputket voi korvata myös pinaatilla)
Täyte:
iso kourallinen ryöpättyjä nokkosia ja vuohenputkia
2 valkosipulinkynttä pilkottuna
suolaa
pippuria
hyppysellinen muskottipähkinää
250 g ricottaa
50 g parmesaania raastettuna
Sekoita ainekset kulhossa. Täytä pastaputket lusikalla tai pursottimella.
Tomaattikastike:
200 g tomaattimurskaa
0,5 dl valkoviiniä
oliiviöljyä
1 valkosipulinkynsi
sokeria
suolaa
pippuria
basilikanlehtiä
Mozzarellakastike
3 rkl voita
3 rkl vehnäjauhoja
6 dl maitoa
ripaus muskottipähkinää
ripaus valkopippuria
suolaa
80 g mozzarellaa
Voitele uunivuoka. Peitä pohja ohuesti pienellä lorauksella tomaattikastiketta ja valkokastiketta. Kokoa vuokaan täytetyt pastaputket vierekkäin. Kaada päälle loput tomaattikastikkeesta ja valkokastikkeesta. Paista 180 asteisessa uunissa n. 30 minuuttia.
Kyytipojaksi sopii joku raikas salaatti, vaikkapa...
Feta-retiisisalaatti
jotain vihreää salaattia
retiiisiä
fetaa
kurkkua
persiljaa
kevätsipulia
tomaattia
suolaa
mustapippuria
oliiviöljyä
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti