17.12.2010

Ristipäähänpistoja ja jouluruokaa

Terhakkaan tasapainoisen luonteeni vastapainoksi olen jouluruoaksi kehittänyt aina jotain ihan levottomia päähänpistoja. Tässä menneiden vuosien tuotoksia ja ajatuksia. Tämän joulun ylläripyllärijutskaputska on vielä auki kuin Siwat nykyään.

  • lakritsisilliä
  • imellettyä bataattilaatikkoa
  • lipeäkalalla täytettyä kalkkunaa
  • pekoniin käärittyä railakkaasti ylikypsynyttä kinkkua
  • sinisimpukoita glökikastikkeessa
  • fanta-vadelmakastikkeessa marinoitua merilohta
  • liekitettyä maksalaatikkoa
Voi sitä tehdä jotain ihan järkevääkin jouluruokaa. Tässä jotain ideoita arkistoista.


Piparipaneroitua briejuustoa, mustikkakastiketta ja kermavaahtoa



Bastogne-mollukat


Tuliaistötteröt

Kuva sivulta: http://www.opettaja.fi/pls/portal/docs/PAGE/OPETTAJALEHTI_EPAPER_PG/2007_51/117700.jpg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti