Terhakkaan tasapainoisen luonteeni vastapainoksi olen jouluruoaksi kehittänyt aina jotain ihan levottomia päähänpistoja. Tässä menneiden vuosien tuotoksia ja ajatuksia. Tämän joulun ylläripyllärijutskaputska on vielä auki kuin Siwat nykyään.
- lakritsisilliä
- imellettyä bataattilaatikkoa
- lipeäkalalla täytettyä kalkkunaa
- pekoniin käärittyä railakkaasti ylikypsynyttä kinkkua
- sinisimpukoita glökikastikkeessa
- fanta-vadelmakastikkeessa marinoitua merilohta
- liekitettyä maksalaatikkoa
Voi sitä tehdä jotain ihan järkevääkin jouluruokaa. Tässä jotain ideoita arkistoista.
Piparipaneroitua briejuustoa, mustikkakastiketta ja kermavaahtoa
Bastogne-mollukat
Tuliaistötteröt
Piparipaneroitua briejuustoa, mustikkakastiketta ja kermavaahtoa
Bastogne-mollukat
Tuliaistötteröt
Kuva sivulta: http://www.opettaja.fi/pls/portal/docs/PAGE/OPETTAJALEHTI_EPAPER_PG/2007_51/117700.jpg
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti