29.9.2021

Kreikkalainen kesäkurpitsaspagetti

Koska VHH jatkuu, päätin hommata keittiöön hienon OXO spiraalileikkurin, jolla saa tehtyä kasveista spagettia. Tai ainakin joistain kasveista, kuten nyt vaikka kesäkurpitsasta. Ihmeiden aika ei ole ohi.



Kreikkalainen kesäkurpitsaspagetti
(2 hlölle) VHH, keto

  • 2 isoa kesäkurpitsaa
  • 1 keltasipuli
  • 2 valkosipulinkynttä 
  • oliiveja
  • kirsikkatomaatteja
  • oliiviöljyä
  • sitruunankuorta
  • chiliä
  • kuivattua oreganoa
  • suolaa
  • pippuria
  • fetajuustoa

    Pyörittele kesäkurpitsa spiraalileikkurilla nauhoiksi ja paista pikaisesti pannulla. Älä pelästy isoa määrää, kesäkurpitsa tuuppaa reilusti nestettä ulos. Älä myöskään paista liian kauaa, spagettikin syödään al dentenä. Pilko sipuli ja valkosipuli, puolita kirsikkatomaatit sekä oliivit ja freesaa pikaisesti toisella pannulla. Lisää oliiviöljyä, sitruunankuorta ja chilihiutaleita. Sekoita kesäkurpitsan sekaan ja mausta vielä oreganolla, suolalla ja pippurilla. Revi annoksen päälle fetajuustoa. 


    Ei kommentteja:

    Lähetä kommentti