12.4.2021

Suomen kekseliäin take away

Ruoka- ja ravintolamedia Toptaste kyseli lukijoilltaan, mistä löytyy Suomen kekseliäin take away -idea. Katso alta, mitä äänestettiin.


TOP 10!

1. Kotipizza

Kotipizza on Pohjoismaiden suurin pizzaketju, jolla on yli 290 ravintolaa ympäri Suomea. Kotipizzalla on käytössään tilausseuranta, josta näet reaaliaikaisesti missä tilauksesi kulkee.

2. Tähtikokin ruokakassi

Tähtikokin ruokakassi on Michelin-tähdellä palkitun ravintola Demo:n ja Tommi Tuomisen suunnittelema uudenlainen take-away ruokaelämys. Kassi pitää sisällään keittiön esivalmistelemat raaka-aineet, helposti seurattavat ohjeet sekä videolla että kirjallisena. Lisäksi kassista löytyy sommelierin viinisuositukset jokaiselle ruokalajille.

3. Wolt

Wolt on suomalainen vuonna 2014 perustettu teknologiayritys, joka välittää ruokaa kotiinkuljetuksena omalla verkkoalustallaan. Woltista voit tilata ravintoloiden lisäksi muun muassa myös ruokakaupoista ruokaa kotiinkuljetuksella.

4. Semma

Semma on Jyväskylässä toimiva ravintolaketju, joka tarjoilee ruokansa ennen kaikkea opiskelijoita ajatellen. Semma Delivery toimittaa kotiruokaa lounasaikoina maanantaista torstaihin ennalta sovittuihin sijainteihin.

5. Valkoinen Puu

Valkoinen Puu on Tampereella, Jyväskylässä, Kauhajoella sekä Seinäjoella toimiva kahvila. Kahvilan verkkokaupasta pystyt helposti tilaamaan kakkuja kotiinkuljetuksella.

6. Bistro Casa Bianca

Bistro Casa Bianca on amerikan-italialainen bistro, jossa tarjoillaan maukasta lounasta sekä kylän kauneimmat pizzat ja parhaimmat burgerit. Pystyt tilaamaan ruuat ennakkoon kotiinkuljetuksella, joko puhelimitse tai sähköpostilla.

7. Teeleidin Tee-taxi

Tee-taxi kuljettaa kotiovelle Teeleidin tuotteita, kuppi- ja porkkanakakkuja sekä villasukkalankapaketteja. Kuljetuspäivät ovat torstaisin ja perjantaisin.

8. Ruokaboksi

Ruokaboksi toimittaa joka viikko asiakkailleen ruokaboksin, joka sisältää 3-4 reseptiä sekä kaikki tarvikkeet niihin.

9. Hodarifillari

Hodarifillari on kehitellyt Hodariboksin, jonka voi tilata etätilaisuuksiin niin, että jokaisella osallistujalla on samat eväät, vaikka kaikki on eripaikoissa.

10. Scandic Hotelli Marski

Scandic hotelli Marskissa saat herkullisen take away -aamiaisen sekä illallisannokset huoneeseen nautittavaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti