Satuin mukavasti poikkeamaan työasioissa Turun ammatti-instituutissa, kun opetusravintola Taidossa oli street food -teemaviikko. No sinne heti, hyvä valinta. Tosin luulin olevani menossa thai-ravintolaan, enkä TAI:n ravintolaan. Hieman ihmettelinkin, kun minulle tuumattiin, että siellä on tänään jotain hieman spessujuttua, jotain tacoja. Ok, ei ehkä kuulu thai-ravintolan ihan normaaliin settiin, mutta olen avoin luonne, joten go for it!
Pääruokana oli tacokulho, jossa jotain pico de gallon tyyppistä tuoresalsaa. Ei siis sitä itseään, mutta laitan kuitenkin tähän ohjeen, sillä se on hyvvee.
Pico de Gallo
muutama kypsä tomaatti tai hieman enemmän kirsikkatomaatteja
1 punasipuli
2 valkosipulinkynttä
tuoretta chiliä
½ limetin mehu
reilusti korianteria tai lehtipersiljaa
suolaa
Pilko tomaatit, sipuli, valkosipulit ja chili. Purista sekaan limetin mehu ja lisää myös hakattu korianteri. Lisää vasta juuri ruokailua ennen suola.
Näiden kanssa tarjoiltiin herkulliset wrapit, jotka oli ilokseni tehty täysjyvätortilloihin. Vaihtoehtoina liha ja kasvis. Jälkkäriksi todella maukas chili-suklaakakkupala, joka tosin omaan makuuni olisikin kestänyt hieman lisää potkua. Kakun kanssa sain vielä cappuccinon, joka oli luultavasti seurausta charmantista olemuksestani.
Lounas: ma–pe klo 11–13.30
Lounas: 9,00 €
Jälkiruoka: 2,50 €
OPETUSRAVINTOLA TAITO
Lemminkäisenkatu 14–18 B, 20520 TURKU
puh. 040 632 3237
ravintola.taito@turku.fi
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti