10.2.2020

Kansallinen Kalakeittopäivä valloittaa koko maan huomenna tiistaina

Kermaista madekeittoa vai kirkasliemistä seikeittoa? Kenties tomaattista silakkaseljankaa, ehkäpä aasialaista savukalaramenia? Entäs ranskalainen bouillabaisse tai supisuomalainen lohisoppa?

Huomenna kala on monessa liemessä keitetty! Kolmatta kertaa juhlittava Kansallinen kalakeittopäivä valtaa somen ja soppakattilat ympäri Suomen. Mukana on useita tahoja kalakaupoista lounasravintoloihin ja suurkeittiöistä ruokabloggaajiin – unohtamatta kaikkia kalalla huomenna herkuttelevia kotikokkeja!
Kalakeittopäivään osallistuminen on helppoa: syö kalakeittoa, ja olet mukana! Nautitpa soppasi työpaikan lounasravintolassa, kotona yksin tai yhdessä kokaten tai ravintolassa, ota annoksestasi tai kokkaushetkestäsi kuva ja postaa se someen tunnisteella #kalakeittopäivä.
Reseptejä ja muita vinkkejä kalakeittopäivän viettoon löydät osoitteesta kalakeittopaiva.fi. Tunnelmia voi jakaa myös Kalakeittopäivän Facebook-tapahtumassa. Tervetuloa mukaan viettämään kaikkien aikojen Kalakeittopäivää!
Ja heti pari reseptiä: 


1 kommentti:

  1. Helmikuussa made on mainio kalakeiton raaka-aine. Vaikka toki silloin muitakin kaloja saa kalakeittopäivään. Yhdistyksemme järjesti viime vuonna avoimen kalakeittolounaan, jota varten hankimme suurkeittiökattilan. Tuollaisessa valtavan isossa kattilassa keiton mausta tulee minusta parempi kuin pikkukattilassa. Valmistaudumme innolla taas seuraavaan kalakeittopäivään.

    VastaaPoista