Ja kommenttilootaan saa ilolla tiputella ideoita lieteni ratoksi.
- Pitsa. Ei ihan perussettiä, käytetty mm. neljää eri sienilajia ja juustohöylättyä porkkanaa.
- Gratinoidut portobellot. Vuohenjuustoa ja hunajaa.
- Lasagne. Pinaattia ja suppilovahveroita. Kuiva kuva, herkkuruoka.
- Keltavahverokeitto. Soseeksi vedetty vihanneskeitto, joka höystetty sienillä ja koskenlaskijalla.
- Porkkanoita ja sieniä. Uuden sadon porkkanaa uitettuna rakuunassa ja etikassa, seurana kantarellikastiketta.
- Hieman hienompi bolognalainen kastike. Eli mustatorvisieniragu pastalla. Mukana myös anjovista, parmesaania, valkoviiniä ja selleriä.
- Korvasienikeitto. Kaikessa yksinkertaisuudessaan ja pekonilla.
- Sienitahna. Kangasroukuja, tuorejuustoa, persiljaa.
- Tatticappuccino. Uuh ja aah.
- Risotto. Torvisieniä, arborio-riisiä, vermouttia tai valkkaria, valkosipulia, parmesaania, katkarapuja.
- Täytetty hirven pyöröpaisti. Lihaa, savupekonia, kantarellejä, mustapekka-juustoa.
- Täytetty kesäkurpitsa. Mustatorvisieniä, jättikatkaravunpyrstöjä, purjoa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti