17.3.2010
Halajaa Kreikkaan
Mustapavuilla, sienillä ja chilillä täytetyt tomaatit ja fetaa
(alkuruoka 4 hlölle)
4 tomaattia
150 g Go Green -mustapapuja huuhdeltuna ja haarukalla puolittain murskattuna
½ prk herkkusieniä
1 voimakas chili pilkottuna
pieni puristus sitruunan mehua
kuivattua rakuunaa
Maasdam-juustoa
erikoissalaatteja
fetaa
hyvää oliiviöljyä
mustapippuria
Leikkaa tomaateista lakki pois ja kaiverra sisukset mäkeen. Heitä kippoon pavut, sienet, chili, sitruunamehu ja rakuuna. Sekoita. Täytä tomaatit seoksella ja raasta päälle juustoa. Paista 215-asteisessa uunissa 20 minuuttia.
Laita lautaselle salaatteja, päälle kunnon siivu fetaa, jolle lorautat reilusti oliiviöljyä ja rouhaiset mustapippuria.
Söin muuten Mailasen Sinin itujen kanssa. Ihan törkyhyvää. Ja tomaattihan menee yhtä hyvin kuumana kuin kylmänäkin.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Kuulostaapa herkulliselle, menee taatusti kokeiluun, ehkä jo tänään.
VastaaPoistaTämä käy meillä ihan illallisen pääruokana vain pelkästään tuplana tai triplana
VastaaPoistaHaiskahti kyllä homolta näin pelkiltään.
VastaaPoistaAnkarasti pippuroitu, selkeä ja melkein kiukkuisena paistettu ISO siivu savukylkeä tuohon viereen ylenkatsomaan kuolevaisia olisi saattanut pelastaa miehen. Olisin tarjonnut eri lautasilta nämä - savukylje(t) omaltaan ja pääruoan erikseen annoslautasilta per uhri.
Homostelu onkin kaunista. Vaikka yhtä homoa on vetää aina sitä iänikuista pekonia.
VastaaPoista