4.6.2009

Siilipaviaani


tai ainakin Sillikaviaari

200 g arlan crème fraichea (18%)
1 dl bulgarian ruoanlaittojogurttia
2 keitettyä kananmunaa silputtuna
1 prk anjovisfileitä silputtuna
1 rkl tilliä pilkottuna
1 kevätsipuli + varsi pilkottuna
pieni loraus sitruunamehua
köntsyläinen rouheista dijonia
sokeria jos siltä tuntuu

Sekoita aineet keskenään ja anna maustua tunti. Kaipaako enää muuta kuin varhaisperunoita ja tomaattipaistosta?! Paitsi perunat kaipaa voita. Voi kaipaa olutta. Olut kaipaa rullakebabin. Rullakebab kaipaa olutta. Olut kaipaa rullakebabin. Rullakebab kaipaa olutta. Olut kaipaa rullakebin. Vesku kaipaa... en kerro. Mut meikkis on Vesku :D

2 kommenttia: