12.6.2006

Banaani ei jätä likaisia kalsareita makuuhuoneeseen



Miksi naiset pitävät banaaneista enemmän kuin miehistä...
  1. Voit valita niin monta banaania kuin tahdot.
  2. Banaani ei tule mustasukkaiseksi, vaikka jääkaapissa lojuisi muitakin banaaneja.
  3. Kun sinun tekee mieli, voit aina ottaa banaania.
  4. Banaani ei lupaa mitään, mitä se ei pidä.
  5. Sinun ei koskaan tarvitse itkeä banaanin vuoksi.
  6. Banaani ei kysele kun tulet myöhään kotiin.
  7. Banaani ei koskaan lainaa hammasharjaasi.
  8. Banaani ei polta eikä juo.
  9. Banaani ei jätä likaisia kalsareita makuuhuoneeseen.
  10. Banaani on helppo ottaa mukaan matkalle.
  11. Vaikka olisit kuinka vanha, voit aina ottaa tuoreen banaanin.
  12. Banaanilla ei ole itsetunto-ongelmia.
  13. Banaani ei koskaan kysele: "Olenko minä ensimmäisesi ?".
  14. Banaani ei kaipaa vapaailtoja.
  15. Banaani ei koskaan kerro ominaisuuksistasi muille banaaneille.
  16. Banaani ei lähentele, kun olet juuri lakannut kyntesi.
  17. Banaani ei koskaan jätä sinua
    A) toisen naisen takia.
    B) toisen miehen takia.
    C) toisen banaanin takia.
Tässä yhteydessä voisi tietysti miettiä, miksi miehet ostavat niin usein banaaneja. Onneksi sivuni lukijoista n. 95 % on naisia. Veikkaisin. Minimissään. Paitsi tuosta ilmailulaitoksen hemmosta ja Haaparannan kävijästä en tiedä :O)

Ruokablogeissa on kiertäntyt kaikenkarvaista grillatun banaanin ohjeta. Minunkin pitää varmaan laittaa korteni kekoon, vaikka eipä nämä kyllä toisistaan juurikaan poikkea. Tai oikeastaan Kaunotar tämän valmisti.


Partiolaisen grillibanaani

banaani
fazerin sinistä
foliota



Kuori banaanista yksi kaistale auki. Painele kaksi paloiteltua suklaanpalaa banaaniin. Se on hyvä määrä. Laita kaistale kiinni ja kääri banaani folioon. Laita grilliin tai 200 asteiseen uuniin 20 minuutiksi. Banaanin kuuluu olla musta kuoristaan, kun se on valmista. Syö vaniljajätskin kanssa. Mökillä kun ei jätskiä ollut, tein seuraksi kirpeän raparperipiirakan. Tai oikeastaan kaunotar senkin valmisti. Hö hö höö. Koska olen jalkapallotaivaassa.


4 kommenttia:

  1. Sattuisko sulta löytymään myös joku hyvääkin parempi raparperipiirakan ohje? Vaikka onhan nettikin pullollaan, mutta jotkut sun ohjeet on tehnyt vaikutuksen *mielistelyä*

    VastaaPoista
  2. Eipä oikeastaan löydy. Mökillä, kun raaka-aineet oli mitä oli, raparperipiirakka valmistui sokerikakkupohjan reseptillä. Eikä siihen sitten oikeastaan lisäksi muuta tullutkaan kuin raparperia, kardemummaa ja kanelia.

    Tämän seuraavan olen ottanut ylös joskus joltain keskustelupalstalta. :) siihen tulee kookosta.

    Pohja:
    100 g sinistä keijua (sellaista aika pehmeää mutta ei ihan sulaa löllöä)
    1 dl sokeria
    vaahdota noi

    2,5 dl vehnäjauhoja
    1 tl leivinjauhetta
    2 rkl kookoshiutaleita
    sekoita nämä ja vaahdotettu keijusokeriseos

    lisää seokseen n.2-3 rkl vettä tai soijamaitoa

    levitä pyöreälle piirakkavuoalle

    Päälle:
    3 silputtua raparperinvartta
    2-3 rkl kookoshiutaleita
    3 rkl siirappia ohuena nauhana ettei se mene sellaiseksi kasaksi

    Paista 175-200 asteessa n 20-30 minuuttia kunnes kauniin ruskea.

    Samalla piirakkapohjan ohjeella voi tehdä myös herkullisen mansikkapiirakan tai muun marjapiirakan. Pohja on sellainen muromainen herkkusuiden herkkunami.

    VastaaPoista