Jotenkin on hämmentävää, että jauhoista saa tehtyä näin mainiota kebablastua. Vöner tai siis seitanlastu on kaupassa aika hintavaakin. Itse ku tekee, saa juuri sillä maustepaletilla, joka itselle sopii. Monen mielestä voi olla liikaa vaivaa, mutta onneksi gluteenijauhoja on jo saatavilla, eikä tarvitse alkaa vehnäjauhoja pesemään.
Kebablastut
Kuivat aineet:
- 5 dl gluteenijauhoa
- 1 dl gramjauhoa (kikhernejauhoa)
- (1 rkl oluthiivahiutaleita)
- 1 rkl savupaprikajauhetta
- ½ rkl oreganoa
- ½ tl chilijauhetta
- 2 tl garam masalaa
Märät aineet:
- 4 dl kasvislientä
- 2 - 3 valkosipulinkynttä murskattuna
- ½ dl soijakastiketta
- ½ dl öljyä
- ½ rkl balsamicoa
- 2 rkl kotisinappia
- 1 rkl ketsuppia
- 1 rkl tomaattipyreetä
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti