11.10.2021

Paahdettu juuriselleri ja sinihomejuustoa

 Ai hitto, olipa maut! 

Tiedän, että kaikilla ei ole ihan yhtä hienostuneet kuolasuonet, harmi heille. Eikä juuriselleriä jääkaapissa, aina pitäisi olla. Paahdettu juuriselleri on aivan tajuton raaka-aine sinihomeen kanssa. Vielä kun olis ollut pähkinää, muttei löytynyt.  



Paahdettu juuriselleri ja sinihomejuustoa

  • puolikas juuriselleri
  • sinihomejuustoa
  • suolaa ja pippuria
  • viikunasiirappia tms.

Selleri 1,5 cm siivuiksi pahimmat röpelöt poistettuna. Päälle pippuria sekä voinokare ja uuniin 190 C 50 minuuttia. 3 minuuttia ennen loppua hometta päälle. Ja lautaselle makeaa viikunasiirappia tms. Siitä sitten aivan pehmennyt selleri suikkiin.

2 kommenttia: