Ai hitto, olipa maut!
Tiedän, että kaikilla ei ole ihan yhtä hienostuneet kuolasuonet, harmi heille. Eikä juuriselleriä jääkaapissa, aina pitäisi olla. Paahdettu juuriselleri on aivan tajuton raaka-aine sinihomeen kanssa. Vielä kun olis ollut pähkinää, muttei löytynyt.
Paahdettu juuriselleri ja sinihomejuustoa
- puolikas juuriselleri
- sinihomejuustoa
- suolaa ja pippuria
- viikunasiirappia tms.
Selleri 1,5 cm siivuiksi pahimmat röpelöt poistettuna. Päälle pippuria sekä voinokare ja uuniin 190 C 50 minuuttia. 3 minuuttia ennen loppua hometta päälle. Ja lautaselle makeaa viikunasiirappia tms. Siitä sitten aivan pehmennyt selleri suikkiin.
ainesluettelossa varsiselleri :)
VastaaPoistaMutta tosi hyvältä kuulostaa, nam.
Kiitos vihjeestä. Korjasin!
VastaaPoista