Vihreänkeltainen varhaisperunavuoka lämmittää aina mieltäni ja saa ruokahaluni heräämään. Peruna kannattaa valita huolella, osa halvemmista on vetisyydessään halveksittavia, eikä niitä kannata käyttää ainakaan tähän ruokaan. Itse valitsisin joko Annabellen tai Siiklin.
Koskahan muuten tulee uusi hittiperuna? Annabelle räjäytti pankin 2010-luvun puolivälissä, ja odottelen jo seuraavaa herkkua. Perunakiintiöni on tosin jo tähän aikaan vuodesta ihan täysi, mutta jostain syystä vielä maistuu.
Varhaisperunavuoka
varhaisperunoita
erilaisia sillejä
smetanaa (20 % rasvaa)
tilliä
uuden kauden sipulia
kanamunia
mätitahnaa
sitruunamehua
En ala tähän enempää ohjeitusta tekemään. Kuva ja ainesluettelo kertoo tarvittavan.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti