puntti parsaa
Katko parsat (anna katketa siitä kohtaa, mistä itse haluaa). Kuori pienet siivut päältä pois kuorimaveitsellä. Keitä suolaisessa vedessä muutama minuutti koosta riippuen. Vähempi keittoaika on parempi keittoaika.
3 isoa herkkusientä
2 valkosipulinkynttä
2 dl kermaa
maizenaa
lusikallinen kapriksia
½ sitruunan mehu ja kuoren keltaista osaa raastettuna
suolaa
pippuria
kourallinen basilikaa
ruohosipulipätkiä
Pilko herkkusienet ja valkosipulit. Freesaa hetki pannulla oliiviöljyssä. Lisää kerma, kietauta ja suurusta maizenalla. Lisää kaprikset. Raasta kastikkeeseen luomusitruunan kuorta. Mausta suolalla ja pippurilla, tämä kaipaa reilun suolan. Lisää parsat ja basilikat.
Kaada kastike pastan päälle ja sekoita hyvin. Lisää sitruunamehu. Sekoita hyvin ja nostele annokset lautaselle. Päälle sopii vielä parmesaani ja ruohosipulipätkät.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti