27.4.2015

Suklaaleivokset ja paskaa dkala


Mikä loistava idea onkaan pikaleivokset, pashan ohella niitä syötiin pääsiäisen jälkkäripöydässä. Ei tämä kai paljon ohjetta kaipaa, mutta välillä saan niin tuimaa palautetta paskasta blogistani ja silloin tällöin hieman summittaisista ohjeistani, että jospa nyt ohjeistaisin. Kiitos hyvästä palautteesta Kuningas Kokille, köitan opia t>stä. Valitn että jouduin senuroimaan alkutrvehdyksn viestistäsi. Dkala myös sinulle. 


Suklaaleivokset

suklaakääretorttua
tötteröllinen kermavaahtoa
hyppysellinen mansikoita
ripaus pensasmustikoita

Leikkaa jossain kohtaa ohjeessa mainittu haluamasi raaka-aine siivuiksi. Pursota päälle ohjeessa mainittua valkoista vaahtoa. Koristele ohjeessa olevilla jutuilla.

4 kommenttia:

 1. Haha, juuri näin! Olen tainnut itsekin saada vastaavan kommentin joku vuosi sitten :) Mutta minkäs teet, blogi on tekijänsä näköinen :D

  VastaaPoista
 2. Sun reseptit on just parhaita. Tämä on ainoa kokkausblogi, jonka ohjeita olen viitsinyt kokeilla, eikä mikään resepteistä ole toistaiseksi tuottanut pettymystä (paitsi kaalilaatikko, ja sekin lähinnä siksi, että vihaan kaalia enemmän kuin mitään).

  Enkä oo ees kokki!

  VastaaPoista
 3. Blogi on tekijänsä näköinen ja sitä saa, mitä tilaa. Saatan ehkä joskus syyllistyä itsekin lievään (hyväntahtoiseen) provosointiin. Mutta onhan se hyvä, että reseptit/kokkailu herättää mielipiteitä. Tylsää olisi tehdä esimerkiksi neutraali kaalilaatikko, silloinhan sen funktio olisi pelkästään ruokkiminen. Kyllä ruuan pitää aiheuttaa ajatuksia.

  VastaaPoista