7.4.2015
Mansikka-briesalaatti
Vaikka pääsiäinen jo menikin, tulee se aina uudestaan. Ei kannata siis harmitella, vaikkei tätä muikeaa ruokakattausta saakaan enää täksi juhlaksi. Näitä nautiskeltiin pääsiäisenä Leipurin Tyttären ja Kari Vihdan luona. Porukalla todettiin, ettei paremmasta väliä. Suurkiitokset pääkokille. Kirjoittelen näitä sitten hiljalleen tulevissa postauksissani. Aloitetaan kuitenkin ihanan raikkaalla salaatilla.
Pääsiäismenu
Mansikka-briesalaatti
Valkoviini: Eufloria Washington
Saviruukussa haudutettu lampaan paahtopaisti
Maalaisperunat ja -porkkanat
Tsatsiki
Punaviini: Ripasso Valpolicello Superiore
Pasha
Suklaakääretorttuleivokset
Väkevä viini: Malaga
Mansikka-briesalaatti
Sorrin sorrentoa (tai muuta vihreää perussalaattia)
Rucolaa
Avokadoa
Ananasta
Omenaa
Valkohomejuustoa (brie)
Mansikoita
Pähkinöitä
Kastikkeeksi sitruunalla maustettua oliiviöljyä ja mansikkaista balsamicosiirappia. Päälle rouhaus mustapippurimyllystä ja muutama sormisuolakide.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti