2.9.2009

Etutaskussani jolkottelevat torvetOlipahan eilen mukavaa Ruissalossa, tietäisittepä. Vaikka meninkin muiden asioiden ohella sekaisin hulluista määristä torvisieniä. Ajatelkaas: torvia oli niin paljon, ettei edes viitsinyt kaikkia kerätä. Siis ei läheskään. Nyt on sienet perattu, sormet mustat, ärräpäät manattu ja pahat silmät heitetty. Ja useamman kerran olen ollut myös peloissani torvien sisuksissa jolkottelevista önniäisistä.

Vaan mitäpä torvista tekisin?! Ideoita otetaan vastaan, jotain toki jo löytyy vasemmasta etutaskusta. Älkää kuitenkaan ehdottako piirakkaa tai soosia tai vaihtoehtoisesti soosia tai piirakkaa.

4 kommenttia:

 1. Pitsassa toimivat nuo ihanaiset. Hyvä ja helppo keitto syntyy voimakkaan Koskenlaskijan avulla. Sämpylöihinkin menevät ihan mukavasti.
  Miullakin noita herkkuja on kuivattuna viitisen litra...eli hyviä ideoita käytöstä otetaan täälläkin päin vastaan...

  VastaaPoista
 2. Tämä ei ole oma ohjeeni, vaan jonkun muun.
  Tee Metsästäjän munat (sopii sieniretkeesi hyvin)
  Kokille ei passaa antaa yksityiskohtaisia neuvoja, mutta tähän tapaan;
  Paloittele sienet, silppua sipuli, paprika ja kuullota. Lisää kasvisliemi, sienet, tomaattipyree. Mausta mielesi mukaan ja hauduta kannen alla ja ilman kantta, jotta saat massaa pienemmäksi. Nyt tulee munien vuoro. Paina niille kuopat. Valuta, mutta älä riko keltuaista. Kansi päälle, anna kypsyä hiljalleen. Ja leivän kanssa maistuvat.
  Äläkä unohda sherryä.
  Taidanpa väsätä tätä.

  VastaaPoista
 3. Laita niitä kuivarouheena leipätaikinaan, upota lasagneen, tuo mulle. ;-D

  VastaaPoista