Tästä on tullut yksi kotiruokalemppareistani. Vakitavaraa kuukausittain. Alkuun olin hiemas skeptinen sweet chili -ruokakerman kanssa, mutta se onkin ihan hitti.
Tonnikalalla ja ohralla täytetyt paprikat sweet chili -kermassa
- 3 paprikaa
- 1,25 dl ruokaohraa
- 4,5 dl vettä
- suolaa
- 1 sipuli
- 2 valkosipulinkynttä
- 1 rkl tomaattipyreetä
- 1 prk tonnikalaa
- suolaa
- pippuria
- inkivääriä
- muskottipähkinää
- juustoraastetta
- 1 prk sweet chili -ruokakermaa (Valio)
Halkaise paprikat pitkittäin, poista siemenet ja valkoiset kohdat. Mikrota paprikoita 7 min 700 kwh.
Keitä ohra suolavedessä ohjeen mukaan.
Pilko sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota pannulla sipulia muutama minuutti ja valkosipuleita hetki. Lisää pyree ja tonnikala, paista hetki, lisää ohra ja mausteet. Kaada sekaan 1/5 prk ruokakermaa.
Laita paprikat voideltuun vuokaan ja täytä ne ohraseoksella. Päälle juustoraastetta ja vuokaan loput kastikkeesta ja vielä 2 rkl kermapurkin huuhtelunestettä. Paista 200 asteisessa uunissa vajaa 20 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti