Jos elämä olisi näin helppoa, ei kukaan ei enää tilaisi ruokaa sovelluksella. Tai mä kyllä tilaisin, kunhan sanoin.
Tällä kertaa sekoitin kulhoon paketin MUU Jauhista, vähän sipulia, muutaman reilun maustemitallisen ja annoin pihvien paistua kauniin ruskeiksi pannulla. Tuloksena: meheviä ja täydellisen oivarakenteisia pihvejä. Semmoisia, jotka sopivat yhtä hyvin perunamuusin viereen kuin hampurilaisen väliin.
Ei sen kummempaa kikkailua, kaaosta eikä keittiössä hikoilua kolmen kattilan taktiikalla. Salaisuus on yksinkertaisuudessa. Tai ehkä siinä, että ne saa pöytään alle puolessa tunnissa, ilman että tarvitsee googlettaa mitä “soteeraus” tarkoittaa tai missä vaiheessa pannun piti olla kuuma. Näitä voi tehdä ihan fiilispohjalta.
Pihvit MUU Jauhiksesta
- 280 g MUU Jauhista
- 0,5
dl korppujauhoja
- 1
dl ruokakermaa
- 1 keltasipuli
- 1 kananmuna
- pieni tujaus jotain makeaa sinappia, miksei myös ketsuppia
- paprikajauhetta
- mustapippuria
- suolaa
Sekoita kerma ja korppujauhot kulhossa, anna turvota 5 minuuttia. Pilko ja kuullota sipuli. Lisää jauhis, munat ja sipulit kerma-korppujauhoseokseen. Mausta reilulla kädellä. Muotoile pihveiksi. Paista pannulla 3–4 minuuttia molemmilta puolilta ja vielä vajaa 10 minuuttia uunissa 215 asteessa. Tarjoa pottumuusin ja puolukkasurvoksen kanssa. Sienikastikekaan ei ole väärin.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti