tag:blogger.com,1999:blog-21386082.post864528355124843047..comments2024-03-15T16:49:24.346+02:00Comments on Polkkapossu: Madame butterflytroutPolkkapossuhttp://www.blogger.com/profile/05134730707313518351noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-21386082.post-52239086088583285582009-01-23T09:44:00.000+02:002009-01-23T09:44:00.000+02:00Myönnän erheeni, mutta syytän äitiä! Hän opetti ai...Myönnän erheeni, mutta syytän äitiä! Hän opetti aikoinaan, että mitä loheen tulee, perhoset ja medaljongit ovat sama asia, enkä ole sen koommin termejä tarkistanut Tämä todistaa, etteivät äiditkään ole aina oikeassa:D.Aurinkotuulihttps://www.blogger.com/profile/14702728345416494470noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-21386082.post-12942638178357125732007-05-14T09:36:00.000+03:002007-05-14T09:36:00.000+03:00Lohimedaljongit tehdään kokonaisesta, avatusta loh...Lohimedaljongit tehdään kokonaisesta, avatusta lohesta. Leikataan kahden sentin viipaleiksi. Selkäruoto jää viipaleen keskelle.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-21386082.post-46291377380124802902007-01-10T10:17:00.000+02:002007-01-10T10:17:00.000+02:00Sniif. Kiitos kauniista sanoista. Tässähän menee n...Sniif. Kiitos kauniista sanoista. Tässähän menee nenäliinoja yhtä paljon kuin juniorina katsoessani Emmanuelleja.Polkkapossuhttps://www.blogger.com/profile/05134730707313518351noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-21386082.post-81988457266851657372007-01-10T01:03:00.000+02:002007-01-10T01:03:00.000+02:00En ole aikaisemmin kommentoinut, mutta nyt on jo p...En ole aikaisemmin kommentoinut, mutta nyt on jo pakko. Niin usein tulee täällä käytyä. Ei hätää, pelkkää hyvää sanottavaa.<br /><br />Kiva kun joku on näin innoissaan siitä, mitä tekee. Sivusi ovat ilo silmälle ja ruokaa aivoille, joskus jopa vatsallekin. Pidän enemmän keittokirjoista, joissa resepteihin liittyy jokin pieni tarina tai ainakin jotain pientä taustaa. Ilmankos sivusi miellyttävätkin. <br /><br />Historiakatsauksesi ovat mahtavia, vaikka en uskokaan ristiretkien saaneen alkuaan eurooppalaisten silmittömästä salottisipulihimosta. Meillä on yhteistä historiaa takana reilu puoli vuotta. Ystäväni neuvoilla tulin tänne ensimmäistä kertaa ja jäin heti koukkuun. Hei, nimeni on ***** ja olen Polkkapossisti.<br /><br />Ja onnea minultakin 1-vuotiaalle.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-21386082.post-6214560094124165292007-01-09T19:42:00.000+02:002007-01-09T19:42:00.000+02:00Varma en ole mistään. Paitsi tietysti tästä :) Tei...Varma en ole mistään. Paitsi tietysti tästä :) Tein pikaisen googletuksen ja ainakin Maku-lehti käyttää kyseisiä termejä samoin kuin minä. Ja se jos mikä osoittaa hyvää makua. On hyvä olla oikeassa :)Polkkapossuhttps://www.blogger.com/profile/05134730707313518351noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-21386082.post-48860411249226196332007-01-09T13:54:00.000+02:002007-01-09T13:54:00.000+02:00Juu olenpa miettinyt itsekin samaa. Sitä paitsi tu...Juu olenpa miettinyt itsekin samaa. Sitä paitsi tuo lohiperhonen näyttääkin perhoselta. Tai voihan se näyttää medaljongilta, jossa on perhoskuvio :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-21386082.post-74682733804259947572007-01-09T09:12:00.000+02:002007-01-09T09:12:00.000+02:00Minä ainakin olen luullut kuvan lohia aina medaljo...Minä ainakin olen luullut kuvan lohia aina medaljongeiksi. Oletko aivan varma, että tiedät mistä puhut? <br /><br />Ohje näyttää kiinnostavalta mutta aika hurjalta. Raparperia on pakkasessa...Anonymousnoreply@blogger.com