tag:blogger.com,1999:blog-21386082.post2555771894724511797..comments2024-03-15T16:49:24.346+02:00Comments on Polkkapossu: Lisää rasvaa ja suolaaPolkkapossuhttp://www.blogger.com/profile/05134730707313518351noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-21386082.post-82226356537824681692007-07-06T16:00:00.000+03:002007-07-06T16:00:00.000+03:00Juu toi 80% tuntui aika huimalta. Ja toisaalta aik...Juu toi 80% tuntui aika huimalta. Ja toisaalta aika lohdulliseltakin. Puhelinkin juuri eilen asiasta erään kokkikaverini kanssa ja myös noista kovista rasvoista. Niinhän sitä jotkut väittävät, että voita olisi terveellisempää käyttää leivän päällä kuin margariinia juuri noiden kovien rasvojen takia. Tiedä häntä sitten.Polkkapossuhttps://www.blogger.com/profile/05134730707313518351noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-21386082.post-75269040722447950192007-07-06T09:12:00.000+03:002007-07-06T09:12:00.000+03:00Lähes 80%n vähennys tuntuisi jo aika huimalta para...Lähes 80%n vähennys tuntuisi jo aika huimalta parannukselta. Mutta kun ei se suolan ja rasvan vähentäminen ole niin helppoa. En minäkään suostu käyttämään muita kermoja kuin kuohukermaa. Paljon on puhetta myös kovista rasvoista, joita sitten löytyy noista kevytversioista. Niiden terveysvaikutukset näyttävät vielä aika epäselviltä.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-21386082.post-40383159728293004652007-07-06T02:02:00.000+03:002007-07-06T02:02:00.000+03:00Kuohukermahan on se ainoa oikea kerma. Minä en taa...Kuohukermahan on se ainoa oikea kerma. Minä en taatusti ala käyttämään mitään 5% kermoja.Anonymousnoreply@blogger.com