tag:blogger.com,1999:blog-21386082.post114448918857775399..comments2024-03-15T16:49:24.346+02:00Comments on Polkkapossu: Vuohenjuusto - halloumi 1-1Polkkapossuhttp://www.blogger.com/profile/05134730707313518351noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-21386082.post-1148702517131622772006-05-27T07:01:00.000+03:002006-05-27T07:01:00.000+03:00Hallo I absolutely adore your site. You have beaut...Hallo I absolutely adore your site. You have beautiful graphics I have ever seen.<BR/><A HREF="http://1742.bivm.info/" REL="nofollow">»</A>Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-21386082.post-1148701267018312092006-05-27T06:41:00.000+03:002006-05-27T06:41:00.000+03:00Nice! Where you get this guestbook? I want the sam...Nice! Where you get this guestbook? I want the same script.. Awesome content. thankyou.<BR/><A HREF="http://1019.kakoo.info/" REL="nofollow">»</A>Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-21386082.post-1145530453085512752006-04-20T13:54:00.000+03:002006-04-20T13:54:00.000+03:00Halloumi on yksi meidän perheemme suosikkiherkuist...Halloumi on yksi meidän perheemme suosikkiherkuista. Juustoa liotetaan ensin vedessä ja sen jälkeen paistetaan öljyssä ja maustetaan vihreällä kaardemummalla. Nautitaan hyvän salaatin ja mangon tai muun makean hedelmän kera. NAM!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-21386082.post-1145198830148482472006-04-16T17:47:00.000+03:002006-04-16T17:47:00.000+03:00Kuten näkyy, mielipiteet vaihtelee. Mutta hyvää se...Kuten näkyy, mielipiteet vaihtelee. Mutta hyvää se on liottamalla tai ilman. Pian on tulossa pekoniviikko, koskahan laitetaan pystyyn halloumiviikko...Polkkapossuhttps://www.blogger.com/profile/05134730707313518351noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-21386082.post-1145132653403787582006-04-15T23:24:00.000+03:002006-04-15T23:24:00.000+03:00Mä tykästyin kans tohon halloumiin heti ensi tutus...Mä tykästyin kans tohon halloumiin heti ensi tutustumisesta lähtien. Aivan ihana herkku. Aika suolaista se mun mielestä on ja usein huuhtelen sen juoksevan veden alla ennen käyttöä. Lasten mieleen on hieman liotettu halloumi, heillä tökkii muuten se voimakas suolaisuus. =)<BR/>Ihania ruokia siitä kuitenkin saa, parhaimmillaan se on mielestäni grillattuna, ja kohtahan sitä pääseekin grillailemaan taas, kun kevät jo ovea kolkuttelee.<BR/>Grillisäitä odotellessa...menenkin paistamaan tästä itselleni halloumia leivän päälle! =)<BR/>Kivat sivut sulla :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-21386082.post-1144784041648951222006-04-11T22:34:00.000+03:002006-04-11T22:34:00.000+03:00Halloumi kuuluu kaikille, jotka sitä tykkäävät syö...Halloumi kuuluu kaikille, jotka sitä tykkäävät syödä;) Ei mitään liotuksia; paistettuna, grillattuna, muuten vaan lämmitettynä etenkin sen ananaksen kanssa [mä jätän katkat veks]. Välipalana, aamupalana, alkupalana, useampana palana. Nam.ainailonahttps://www.blogger.com/profile/00048135963125621951noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-21386082.post-1144666351854037642006-04-10T13:52:00.000+03:002006-04-10T13:52:00.000+03:00Enpä minä ole ainakaan koskaan liotellut. En muist...Enpä minä ole ainakaan koskaan liotellut. En muista merkkiä, mutta kovin montaa kyproslaista merkkiä ei täällä ainakaan isoista marketeista löydy.<BR/><BR/>Itse syön halloumini lähes aina paahtoleivän päällä. Paistan halloumi-viipaleet kullanruskeiksi ja puserran sitruunaa päälle. <BR/><BR/>Leipä paahtimesta, salaatinlehti, halluomi (mahdollisesti tippa oliiviöljyä päälle), tomaattiviipaleita ja pari edam-siivua päälle, niin on välimerellinen aamupala/lounas valmis.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-21386082.post-1144662361827459682006-04-10T12:46:00.000+03:002006-04-10T12:46:00.000+03:00Seuraavalla kerralla ajattelin olla liottamatta, k...Seuraavalla kerralla ajattelin olla liottamatta, koska eivät nuo mitään mahdottoman suolasia kuitenkaan olleet. Tai ehkä ananaksen makeus tuli mukavasti peittämään sitä. Aika hyvä yhdistelmä ananas .-. halloumi.Polkkapossuhttps://www.blogger.com/profile/05134730707313518351noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-21386082.post-1144518666353471712006-04-08T20:51:00.000+03:002006-04-08T20:51:00.000+03:00Minulla on ollut sama ongelma tasan ne kolme kerta...Minulla on ollut sama ongelma tasan ne kolme kertaa kun olen ostanut halloumia - liottaako vaiko eikö. Ja suosituksia tuntuu olevan sekä suuntaan että toiseen. Liekö sitten juustomerkeillä eroa suolaisuudessa. Mutta näille minun juustoilleni huuhtelu/liotus olisi ollut tarpeen. Oli suu aika muikeana suolasta....Anonymousnoreply@blogger.com