tag:blogger.com,1999:blog-21386082.post1097252962150435500..comments2024-03-15T16:49:24.346+02:00Comments on Polkkapossu: Leipä yksinkertaisimmillaanPolkkapossuhttp://www.blogger.com/profile/05134730707313518351noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-21386082.post-4140426346833361942013-12-03T09:54:44.283+02:002013-12-03T09:54:44.283+02:00Jauhojen määrä on suhteessa pieni, joten kun otat ...Jauhojen määrä on suhteessa pieni, joten kun otat taikinan pois kulhosta, on tahmeaa. Muista siis jauhottaa pöytä hyvin. Oikeastaan tämä on kaiken a ja o, muuten menee hankalaksi.Polkkapossuhttps://www.blogger.com/profile/05134730707313518351noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-21386082.post-66216445022087053212013-12-01T16:35:45.855+02:002013-12-01T16:35:45.855+02:00Sitko syntyy pitkän yölevon aikana? Onko tahmaista...Sitko syntyy pitkän yölevon aikana? Onko tahmaista vai kiinteämpää leivottaessa?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-21386082.post-60537791894003977152013-11-18T13:53:35.721+02:002013-11-18T13:53:35.721+02:00Lisäsin hieman kaurahiutaleita ja vehnäleseitä. Tä...Lisäsin hieman kaurahiutaleita ja vehnäleseitä. Tästä tuli parasta leipää, mitä olien ikinä tehnyt.Jannikanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-21386082.post-28726000476501980182013-11-18T13:52:33.596+02:002013-11-18T13:52:33.596+02:00Ei ollut vaikeeta tehdä ja tuli tosi herkullista. ...Ei ollut vaikeeta tehdä ja tuli tosi herkullista. Teemme uudestaan, kiitos.Susunoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-21386082.post-42837579929979153012013-11-18T11:48:11.730+02:002013-11-18T11:48:11.730+02:00Juuri näin. Tuosta tavasta ei paljon leipä enää pa...Juuri näin. Tuosta tavasta ei paljon leipä enää parane. Unknownhttps://www.blogger.com/profile/00379433931048964937noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-21386082.post-57259890689956750342013-11-16T13:03:41.688+02:002013-11-16T13:03:41.688+02:00Se on kyllä hurjaa, miten ihanaksi leipä paistuu p...Se on kyllä hurjaa, miten ihanaksi leipä paistuu padassa. Minä paistan sillä metodilla leipiä nykyään muistakin taikinoista kuin alkuperäisestä reseptistä. Minna Vuo-Chohttps://www.blogger.com/profile/13657669360769825126noreply@blogger.com