tag:blogger.com,1999:blog-21386082.post8953898693067038510..comments2024-03-15T16:49:24.346+02:00Comments on Polkkapossu: Valmista tavaraaPolkkapossuhttp://www.blogger.com/profile/05134730707313518351noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-21386082.post-36553603701052430512007-05-17T21:39:00.000+03:002007-05-17T21:39:00.000+03:00Kuules Vilijaana, sipulin pilkkomisessa ei ole kov...Kuules Vilijaana, sipulin pilkkomisessa ei ole kovin iso vaiva :D<BR/><BR/>Ja veikkaisinpa Rinsu, että minun äiti on harrastanut ihan samaa. Pitääkin oikein kysäistä.Polkkapossuhttps://www.blogger.com/profile/05134730707313518351noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-21386082.post-69821438160350491402007-05-17T17:38:00.000+03:002007-05-17T17:38:00.000+03:00Jo äitini käytti sipulikeittoaineksia 1970-luvulla...Jo äitini käytti sipulikeittoaineksia 1970-luvulla lihamureketaikinaan. Nimenomaan Knorria.rinsuhttps://www.blogger.com/profile/05349449012903743994noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-21386082.post-48083946231924256472007-05-17T11:58:00.000+03:002007-05-17T11:58:00.000+03:00Täytyy ''tunnustaa''että jauhelihataikinassa kyllä...Täytyy ''tunnustaa''että jauhelihataikinassa kyllä ihan ykkönen...itse olen liian laiska useinkaan sipulia silppuamaan ;0DAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-21386082.post-83314756338430454692007-05-17T09:28:00.000+03:002007-05-17T09:28:00.000+03:00Ei liemikuutioissakaan todellakaan ole mitään vika...Ei liemikuutioissakaan todellakaan ole mitään vikaa. Samoja kanaliemijauheita käytetään ravintoloidenkin keittiöissä. Toki monissa keitellään liemet itse, mutta harva sitä kotona kuitenkaan tekee. Vaikka eipä tuo iso homma olisikaan, keitellä isoa satsia ja heitellä pakkaseen odottamaan.Polkkapossuhttps://www.blogger.com/profile/05134730707313518351noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-21386082.post-56590885687014278672007-05-16T18:55:00.000+03:002007-05-16T18:55:00.000+03:00Miten hauskaa, että huolimatta ammatistasi, pystyt...Miten hauskaa, että huolimatta ammatistasi, pystyt tekemään ruokaa missä on sipulikeittoaineksia! Minä sain jossain kommentissa kritiikkiä (aika vahvaakin) siitä, että käytän liikaa pakastevihanneksia, liemikuutioita ja sipulikeittoaineksia. Minkäs sille voi, että se on varsin mainio tuote! Keittona en sitä tosin ole maistellut. Hei, siihenhän voisi lisätä pekoniakin =)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-21386082.post-61745078813309581522007-05-15T20:12:00.000+03:002007-05-15T20:12:00.000+03:00Gratinoitu sipulikeitto menee jo huomenna kokeiluu...Gratinoitu sipulikeitto menee jo huomenna kokeiluun. Kuulostaa ainakin herkulliselta. Punajuuripihvitaikinaankin voisin kokeilla. Lihapullissa se on jo alkanut tympiä.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-21386082.post-52186198853790256732007-05-15T15:10:00.000+03:002007-05-15T15:10:00.000+03:00Meillä käytetään nimenomaan lihapullataikinaan sip...Meillä käytetään nimenomaan lihapullataikinaan sipulikeittoaineksia, eikä merkillä niin väliä, euroshopperista tulee yhtä hyvää kuin Knorristakin. :DAnonymousnoreply@blogger.com