tag:blogger.com,1999:blog-21386082.post5768058025512179888..comments2024-03-15T16:49:24.346+02:00Comments on Polkkapossu: Cream of balsamic vinegarPolkkapossuhttp://www.blogger.com/profile/05134730707313518351noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-21386082.post-4585198662696994242008-05-30T12:33:00.000+03:002008-05-30T12:33:00.000+03:00Ahh, juu, siis siirappia saadaan lisäämällä sokeri...Ahh, juu, siis siirappia saadaan lisäämällä sokeria balsamicoon ;D Eipä oo tullut mieleen lisäillä, kun tuo balsamico mitä on, on niin hitsin hyvää muutenkin joka paikkaan! Sillä on maustettu melkoisen yllättäviä kokoonpanoja erinäisten kastikeosioiden puuttuessa (tai mennessä kokin... köh... unohdetaan koko juttu).<BR/>Hieno drinksu, saisko yks BLOGIIIIITTA ja äkkii, tsiitos?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-21386082.post-37933148316592587522008-05-29T07:06:00.000+03:002008-05-29T07:06:00.000+03:00Uncovered, BLOGITA! Ja se pitää tietysti lausua BL...Uncovered, BLOGITA! Ja se pitää tietysti lausua BLOGIIIITTAAA, GIIllä paino :DPolkkapossuhttps://www.blogger.com/profile/05134730707313518351noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-21386082.post-62723644988192749152008-05-28T19:14:00.000+03:002008-05-28T19:14:00.000+03:00Polkkis kirjoitti: ..blogitan. Mansikoiden ...Tuli...Polkkis kirjoitti: ..blogitan. Mansikoiden ...<BR/><BR/>Tuli assosiaatio-ahaa-elämys eli uusi drinksun nimi: BLOGITA !<BR/><BR/>Saat Polkkis käyttää tuota nimeä tulevaisuudessa (toivottavasti) keksimällesi drinksulle. Kaino pyyntöni suurena nimi-innovoijana on, että drinkussa ei olisi giniä eikä viskiä, jotta sitä voisi juodakin.Uncovered Meathttps://www.blogger.com/profile/11997202606349712766noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-21386082.post-7241678121012320522008-05-27T06:50:00.000+03:002008-05-27T06:50:00.000+03:00Mä luulen että itsekin onnistuisin nykyään, ainaki...Mä luulen että itsekin onnistuisin nykyään, ainakin ymmärrän jo, minkä virheen tein aikanaan :-D On se hurjaa, että kokkaustaidot ne hieman kehittyy vaikkei aina siltä tunnukaan.Meri, Helsinkihttps://www.blogger.com/profile/09487136520579431658noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-21386082.post-43243406525850452442008-05-25T14:10:00.000+03:002008-05-25T14:10:00.000+03:00Zeta: Ei kuulosta lainkaan pahalta. Minunkin pullo...Zeta: Ei kuulosta lainkaan pahalta. Minunkin pullossani muuten lukee "Tillverkad i Italien". Hassua.<BR/><BR/>Mukkeliukkeli: sitä ei kyl oo kauheen vaikee väntää ite. Balsamicoa ja sokeria vaan kattilaan ja menox. Ehkä teen joskus ja blogitan. Mansikoiden kanssa minä ja.<BR/><BR/>Sini: *iitot*Polkkapossuhttps://www.blogger.com/profile/05134730707313518351noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-21386082.post-51290409304203004422008-05-24T12:41:00.000+03:002008-05-24T12:41:00.000+03:00Ihan mahtava rentoutustarina sinulla. Siis tuo ots...Ihan mahtava rentoutustarina sinulla. Siis tuo otsikon "Sluibailua" alla. Se on luettu jo moneen kertaan ja tullaan lukemaan yhä uudestaan. Ihanaa kirjoittamista!!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-21386082.post-62836537184500144362008-05-24T08:58:00.000+03:002008-05-24T08:58:00.000+03:00Mun pahin balsamicosiirappihinku tuli ja meni jo v...Mun pahin balsamicosiirappihinku tuli ja meni jo vuosia sitten, kun keksin Grande Grillin vuohenjuustosalden, jossa siirappi on ihan ylivoimaista. Silloin kysyin ravintolan keittiöstä, kuinka sitä tehdään, mutten oikein onnistunut kotona, ylläri ;-)<BR/><BR/>Mutta sen sallaadin kävin silloin popsimassa kyllä varmaan kymmenenkin kertaa, niin kiinnyin. Nyt siitä on aikaa... Vaan hyvää se on, siirappi, mansikoiden kanssa laitan nykyään joskus tavan balsamicoa ja silloin ajattelen siirappia kaiholla.<BR/><BR/>Mitä se cream of tartar muuten on?Meri, Helsinkihttps://www.blogger.com/profile/09487136520579431658noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-21386082.post-59596370006114972002008-05-22T18:58:00.000+03:002008-05-22T18:58:00.000+03:00Sain Italiantuliaisena ihanaa Crema di Balsamico a...Sain Italiantuliaisena ihanaa Crema di Balsamico all`Arancia eli appelsiinilla maustettua balsamicosiirappia. Hyvää-mutta aika makeaa.<BR/>100% italiano lukee ylpeästi pullon kyljessä, mitäpä sitä häpeilemään! :D<BR/><BR/>Terkuin ZetaAnonymousnoreply@blogger.com